Na ubytovně v Rokycanech se porvali kvůli sledování filmu

Po slovní rozepři mezi partnery došlo k fyzickému napadení. Oba nadýchali přes jedno a půl promile alkoholu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prvního srpnového dne ve večerních hodinách jsme na lince tísňového volání přijali oznámení o fyzickém napadení ženy ze strany jejího partnera, ke kterému došlo na jedné z rokycanských ubytoven. Na místo vyjela hlídka obvodního oddělení Rokycany. Dle prvotního šetření na místě zjistila, že po přechozí rozepři mezi partnery, kdy „problém“tkvěl v tom, zda budou sledovat film od začátku nebo od jeho poloviny, jelikož přítel uvedl, že již začátek viděl, došlo k fyzickému napadení. Muž ženu napadl několika ranami do obličeje, což si vyžádalo lékařské ošetření.

Policisté zjistili, že oba byli pod vlivem alkoholu. Žena nadýchala přes 1,5 promile. Policisté od muže požadovali prokázání totožnosti, ale muž součinnost neposkytl a byl agresivní a vulgární. Policisté muže eskortovali na služebnu, kde zjistili, že se jedná o 41letého cizince. I u něho bylo následně dechovou zkoušku zjištěno, že je pod vlivem alkoholu. Dechová zkouška byla stejně jako u ženy s výsledkem přesahující 1,5 promile.

S ohledem na jeho stav, chování a agresivitu, byl převezen do protialkoholní záchytnou stanici. Jeho jednáním se nadále zabývají policisté obvodního oddělení Rokycany.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 06.08.2018 06:41



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka