Na univerzitě bude ve středu přednášet Pavel Horváth

Hostem besedy, která proběhne ve středu 11. dubna od 17 hodin v budově Fakulty elektrotechnické, bude osobnost, která se zapsala do historie plzeňské Viktorky.

Cílená propagace v Plzni

Pavel Horváth, bývalý záložník, který dokázal skvěle číst hru, pověstný chytrými přihrávkami a přímými kopy. V kabině proslul jako věčný šprýmař. Ve své bohaté kariéře hrál mimo jiné za obě pražská „S“ - Spartu i Slavii, působil v portugalském Sportingu Lisabon, v Galatasaray Istanbul nebo v japonském Vissel Kóbe.

Na jaře 2008 se rozhodl přestoupit do Plzně, kde se stal vůdčí osobností a kapitánem, který pomohl dovést mužstvo ke třem mistrovským titulům (2010/2011, 2012/2013 a 2014/2015) a dvěma účastem v Lize mistrů (2011/2012 a 2013/2014). Od července 2017 je trenérem FK Baník Sokolov. V letech 2010 -2013 čtyřikrát za sebou zvítězil v české anketě Fotbalista roku v kategorii Osobnost ligy.

Jaké byly fotbalové začátky Pavla Horvátha? Jaké nejtěžší chvíle ve své kariéře zažil? Co prožíval, když nastupoval proti věhlasným týmům jako Barcelona, Bayern Mnichov, Manchester City nebo Atlético Madrid? Bude někdy trénovat Viktorku Plzeň jako hlavní trenér? Na tyto a mnohé další otázky odpoví Pavel Horváth už ve středu 11. dubna od 17 hodin v posluchárně EP 120 v budově Fakulty elektrotechnické.

Vstupné je zdarma a na akci může dorazit kdokoliv. Stačí se jen předem zaregistrovat. Registrace je přístupná na facebookové události akce.

Přednáškový klub je studentská organizace, která pořádá na Západočeské univerzitě diskusní setkání se zajímavými osobnostmi. V poslední době byly hosty Přednáškového klubu matematik a zakladatel protikorupčního nadačního fondu Karel Janeček, sportovní komentátor Robert Záruba nebo fotbalový trenér Pavel Vrba.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka