Na zápas Viktorky se Slavií jsou připraveni i policisté

Na nedělní fotbalové utkání FC Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha se připravují také policisté. Standardně budou dohlížet na to, aby nedocházelo k narušování veřejného pořádku, zajišťovat budou také bezpečnost a plynulost silničního provozu.

Cílená propagace v Plzni

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha, které se uskuteční v Doosan Aréně v Plzni, bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku. V bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou proto na dodržování vnitřního pořádku a bezpečnosti dohlížet mimo jiné i policisté pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie.

Do opatření budou nasazeni i členové antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy.  "Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra. Situaci a chování návštěvníků utkání budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény,  ale i v centru města a přilehlých městských částech," říká policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Pod dohledem policistů budou samozřejmě také příjezdové cesty do Plzně.  "Z důvodu zachování bezproblémové dopravní situace doporučujeme těm, kteří přijedou na utkání vozidly, aby je raději zaparkovali v okrajových částech Plzně a pro dopravu ke stadionu zvlolili městskou hromadnou dopravu. Řidiče zároveň žádáme, aby se svými vozy parkovali na vyznačených místech a dbali pokynů policistů," dodává Jiroušková.

Zápas Plzeň - Slavia má výkop v 19.30 hodin.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka