Nabarvené ptáče se točilo v Konstantinových Lázních

O prvním srpnovém víkendu se parkoviště hotelu Löwenstein V Konstantinových Lázních změnilo v kostymérnu a maskérnu filmu režiséra Václava Marhoula Nabarvené ptáče, který se v této době natáčel nedaleko Konstantinových Lázní.

Cílená propagace v Plzni

O prvním srpnovém víkendu se parkoviště našeho hotelu Löwenstein změnilo v kostymérnu a maskérnu filmu režiséra Václava Marhoula Nabarvené ptáče, který se v této době natáčel nedaleko Konstantinových Lázní. Bylo nám ctí poskytnout filmovému štábu zázemí v našich hotelech. Mezi našimi hosty byli mj. již zmíněný režisér Václav Marhoul, kameraman Vladimír Smutný, nadějný mladý německý herec Dominik Weber a zejména slavná hollywoodská hvězda Stellan Skarsgard. Tohoto známého herce švédského původu si jistě mnozí z nás pamatují z filmů Mamma Mia!, Goyovy přízraky, Andělé a démoni či Piráti z Karibiku. Při osobním setkání byl velice milý, příjemný a vstřícný a na „place“ opravdový profesionál.

Film Nabarvené ptáče se natáčí podle stejnojmenného románu Jerzyho Kosinského. Vypráví o malém chlapci, který během druhé světové války sám putuje po polském a ukrajinském venkově. Výsledný film by měl být černobílý. Světová premiéra je naplánovaná na květen 2019, do českých kin by Nabarvené ptáče mělo pak vstoupit v září 2019.

Filmařští hosté byli po několik nocí ubytováni v luxusních pokojích již zmíněného hotelu Löwenstein, obsadili však i téměř celý hotel Jirásek. S našimi službami byli evidentně velmi spokojeni, neboť své rezervace neustále rozšiřovali a my jsme byli schopni jim flexibilně vyjít vstříc. Všem se u nás velice líbilo a přislíbili, že se k nám budou rádi vracet i soukromě.

Na fotografii Stellan Skarsgard s paní Šimáčkovou, z jejíž ovesné kaše byli filmoví hosté přímo nadšeni.



Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka