Najděte lepší práci na Veletrhu práce a vzdělávání. Už 30. ledna

Přípravy na 7. ročník úspěšného veletrhu práce a vzdělávání pod názvem Klíč k příležitostem jsou v plném proudu.

Cílená propagace v Plzni

Důležitou změnou je místo konání, veletrh totiž proběhne 30. ledna 2019 v bývalém OD PRIOR, Americká 2186/47 v Plzni. Pořadatel akce plzeňská společnost Grafia, s.r.o., tradičně spolupracuje s významnými partnery na trhu práce v regionu (Úřad práce, krajská pobočka v Plzni, HK ČR, ZČU, AIVD ČR).

„Sedmý ročník bude specifický tím, že otevřeme pro veřejnost prostory bývalého OD PRIOR a umožníme návštěvníkům veletrhu nejen najít lepší práci, ale také zavzpomínat na místo, na které snad každý Plzeňan minimálně jednou v životě přišel." sdělila za organizátory Ing. Štěpánka Pirnosová, obchodní ředitelka Grafia s.r.o. Pracovní nabídky převažují nad množstvím lidí bez práce a v takové situaci bývají zaměstnavatelé ochotni připlatit na mzdách. „Nezaměstnanost je již delší dobu velmi nízká, v Plzeňském kraji je to konkrétně 1,85%. Na trhu práce proto přibývá těch, kteří hledají změnu, lepší práci, lepší podmínky, něco navíc. Veletrh je jedinečná příležitost přijít osobně pohovořit s personalisty, najít svého vysněného zaměstnavatele a třeba také zjistit svoji cenu na trhu práce“ dodává Pirnosová.

Mezi vystavovateli jsou aktuálně samí významní zaměstnavatelé v regionu, jako například ADP Employer Services Česká republika, Alfmeier CZ, Armáda České republiky, ASSA ABLOY ES Production, AURES Holdings, Carrier Refrigeration Operation Czech Republic, Česká pošta, ČEZ, DFH Haus CZ, Drůbežářský závod Klatovy, ELFETEX, EvoBus Česká republika, Geis CZ, HOFMANN WIZARD, IDEAL AUTOMOTIVE Bor, JTEKT Automotive Czech Plzen, Kermi, Konplan, KS-Europe, MD ELEKTRONIK, MEA Service, Murr CZ, Národní bezpečnostní úřad, NOVEM Car Interior Design, Penny Market, Precision Castparts CZ, RSF Elektronik, seele pilsen, Schäfer – Menk, Sony DADC Czech Republic, STÖLZLE – UNION, Triangle Recruitment CZ, Typos, tiskařské závody, Úřad práce České republiky, VALUE 4industry, VIZA AUTO CZ, ZODIAC GALLEYS EUROPE a další

Nabízeno bude několik set pracovních pozic z celého Plzeňského kraje.

Aktuálně firmy hledají všechny úrovně kvalifikací a opravdu rozmanité profese pro muže i pro ženy. Spektrum nabízených pracovních pozic je opět velmi široké – firmám chybí lidé v provozu stejně jako v administrativních pozicích, v odděleních kvality, nákupu, obchodu, IT, apod.

Veletrh je určen všem, kdo hledají práci či brigádu - lidem bez rozdílu věku či vzdělání, těm, kteří chtějí změnu či jsou aktuálně nespokojeni se svým místem, studentům posledních ročníků středních škol a jejich učitelům, vysokoškolákům i lidem registrovaným na úřadu práce. Všichni návštěvníci mají vstup ZDARMA.

Velký zájem bývá tradičně i o doprovodný program. Na návštěvníky čeká řada přednášek, poraden i aktivit pro radost.

Na veletrhu budou opět vyhlášeny ceny Mamma/Parent Friendly pro podniky přátelské rodině, které vyhoví podmínkám hodnocení a vytvářejí dobré podmínky pro zaměstnance s rodinami, např. zkrácené úvazky, pružnou pracovní dobu, firemní školky či jesle, akce pro rodiny s dětmi či umožňují péči o rodinné příslušníky.

„Veletrh nejen vzdělává a propojuje uchazeče s podniky, ale také pomáhá. Již tradičně sbíráme na veletrhu staré dioptrické i sluneční brýle a společně s Lions Clubem je posíláme potřebným. Přidejte se v lednu k nám, těšíme se na Vás, přijďte, nudit se určitě nebudete“ uzavírá Š. Pirnosová.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka