Náměstí Republiky znovu ochrání betonové bloky

V rámci preventivně bezpečnostních opatření před Vánoci se na náměstí Republiky v Plzni opět instalovaly takzvané citybloky....

Cílená propagace v Plzni

V rámci preventivně bezpečnostních opatření před Vánoci se na náměstí Republiky v Plzni opět instalovaly takzvané citybloky.
Plzeň již tento pátek ožije předvánoční atmosférou adventních trhů a na to reagují i bezpečnostní složky. Předvánoční období je z hlediska preventivních opatření jedno z nejdůležitějších v roce.
Zátarasy se na několika místech náměstí objevily už v minulém roce. "Instalce citybloků proběhla z preventivních důvodů. Jde zejména o zvýšení pocitu bezpečí obyvatel," uvedl ředitel plzeňských policistů Michal Krejbich. Na opatření se jako tradičně dohodla policie spolu s magistrátním odborem bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení.Jak potvrdil vedoucí odboru Aleš Průša, citybloky budou náměstí chránit až do začátku ledna příštího roku. Betonové zátarasy se používají pro ochranu před vjezdem velkých vozidel do oblastí se zvýšenou koncentrací lidí. V Plzni se poprvé objevily vloni před Vánoci v souvislosti s teroristickými útoky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.11.2017 10:42



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka