Narama v Plzni, Přešticích i Rokycanech nabírá v září nové členy

V září Škola bojových umění NARAMA opět doplňuje řady svých soutěžních oddílů a zároveň otevírá nábory bojových umění pro děti i dospělé, do nichž zve zájemce o KARATE, KICKBOX, úpolovou gymnastiku a cvičení pro předškoláky - Naramátka.

Jarní servisní akce AUTO CB

V Plzni se cvičí na 20.ZŠ, 21.ZŠ, 1.ZŠ, 13.ZŠ a v tělocvičně ZČU. Dále je možné trénovat karate v Přešticích a Rokycanech. Na zahájení cvičení je pro začátečníky připravena ukázka. Pro zájemce připravuje oddíl pravidelná letní i zimní soustředění.  Podrobné informace a přihlášky na narama@narama.cz , tel. 604 321 448 nebo www.narama.cz


Komentáře

  • Před 8 roky

    Dobrý den, umění předcházet konfliktu je dovednost, kterou by si měl osvojovat každý adept bojového umění. Umění boje nespočívá nutně v tom vyhrát, ale především neprohrát. Proto by k základní výbavě každého bojovníka, nebo kohokoliv kdo chce být schopen se ubránit, mělo patřit umění správně vyhodnotit situaci a zvolit to nejoptimálnější řešení. „Nejlépe vyřešený boj je ten, který nenastane.“ Když už však k fyzické konfrontaci dojde, má vždy větší šanci ten, kdo je trénovaný a odhodlaný bojovat s plným nasazením.
    Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.09.2016 07:15



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka