Klatovsko brázdili řidiči po vlivem alkoholu a drog

KLATOVSKO - Pozitivní výsledky měli dva řidiči na omamné a psychotropní látky a jedna řidička na alkohol.

Jarní servisní akce AUTO CB

V rámci dohledu nad silničním provozem v pondělí 16. ledna tohoto roku policisté kontrolovali řidiče na různých místech teritoria.   
Hlídkou policistů z obvodního oddělení v Klatovech byl v 9.35 hodin zastaven na ulici Jiráskova čtyřiadvacetiletý muž z obce u Klatov, který jel s vozidlem tovární značky VW Golf. Provedený test na omamné a psychotropní látky měl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve.  

Policisté z dopravního inspektorátu zastavili u křižovatky na obce Novákovice a Lomec  v 10.20 hodin řidiče osobního vozidla dvaatřicetiletého muže z Klatov. Test na omamné a psychotropní látky měl pozitivní na konopí. Muž se podrobil lékařskému vyšetření i odběru biologického materiálu.  

V Nýrsku zastavili v 18.20 hodin osobní automobil tovární značky Chevrolet, který řídila místní devětatřicetiletá žena, která měla výsledek dechové zkoušky 0,31 a opakovaně 0,29 promile alkoholu. Řidička požadovala lékařské vyšetření a byla převezena do zdravotnického zařízení v Klatovech.  

 Uvedení řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které budou předány správnímu orgánu.  

     

  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka