Nebankovní půjčky mohou být výhrou i velkým zklamáním

Nebankovní půjčky zaplavily trh. Ne všechny jsou však seriózní a mohou vás i celou vaši rodinu dostat do svízelné situace.

Cílená propagace v Plzni

Úrok není vše

Pokud se rozhodnete pro získání nebankovní půjčky, pečlivě si vybírejte společnost, která vám ji poskytne. Nenechte se nachytat na nízké úroky uváděné v reklamách. Pečlivě si přečtěte smlouvu a věnujte pozornost všem uvedeným informacím, zejména pokud budete, jako např. v případě americké hypotéky, ručit nemovitostí.

Ověřte si, kolik peněz opravdu dostanete a za jakou cenu

Ne všechny společnosti vám po podpisu smlouvy poukáží na účet celou výši sjednaného úvěru. U některých smluv nemáte přesně specifikovánu výši úroků a po nějaké době můžete být rozčarováni jejich prudkým nárůstem. Také si ověřte výši poplatků a způsob oceňování nemovitosti ve vztahu k výši poskytovaného úvěru. Samostatnou kapitolou jsou ujednání, která určují postup věřitele v případě opoždění splátky.

Platí jednoduché pravidlo – nespoléhat se na ústní sliby, ale důsledně si před podpisem pročíst smlouvu. Nejjednodušším řešením je obrátit se na zavedenou firmu, u níž si můžete ověřit její historii a profesionální přístup. V Plzeňském kraji můžete využít služeb finanční společnosti GAVE FINANCE.

Solidní nebankovní půjčky mají jasná pravidla a výhody

U nebankovní půjčky nemusíte dokládat své příjmy a ani nejsou prověřovány registry. Zavedené firmy pro vás zajistí bezplatný odhad nemovitosti a především pro vás na míru připraví splátkový kalendář, který plně vyhovuje vašim možnostem.

Společnost GAVE FINANCE po vás nebude vyžadovat žádné poplatky a navíc garantuje, že na svůj účet dostanete za pár dnů plnou výši sjednaného úvěru. Jednou ze služeb této společnosti je i možnost konsolidace půjček, kdy sloučením vašich stávajících půjček do jediné ušetříte měsíčně nezanedbatelnou částku na úrocích.

Máte o zájem o nebankovní půjčku u spolehlivé firmy?

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332 821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka