Nehoda u Přeštic: Dva mrtví, dva zranění

Jednotka požární stanice Přeštice zasahovala v neděli dopoledne u vážné dopravní nehody na silnici I/27 mezi Přešticemi a Horní Lukavicí.

Cílená propagace v Plzni

 Jednalo se o srážku dodávky a osobního vozidla. "Automobily byly po srážce v sobě zaklíněné. Hasiči použili hydraulické vyprošťovací zařízení k vyproštění dvou osob z osobního vozu. Lékař u těchto konstatoval smrt. Zbylé dvě osoby cestující v dodávce si převzala ZZS," líčí mluvčí hasičů Petr Poncar.

Podle policejní mluvčí Markéty Fialové jel renault ve směru od Přeštic na Plzeň a při průjezdu levotočivou zatáčkou přejel ze zatím nespecifikovaných příčin do protisměru, kde se střetl s dodávkou Renault Master jedoucí od Plzně. V osobním autě cestovali dva cizinci (ročníky 1989 a 1991), kteří utrpěli zranění neslučitelná se životem. Dodávku řídil muž (1979), který cestoval se stejně starou ženou, i v tomto případě se jedná o cizince. Oba byli převezeni na emergency FN Plzeň. "Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro usmrcení z nedbalosti. Všechny okolnosti policisté dále šetří," dodala Fialová.  

foto: hzs pk

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka