Viníci ujížděli od nehod. Neviděli jste je?

Dvě nehody, jejichž viníci jsou dosud neznámí, šetří dopravní policisté. Nebyli jste svědky?

Cílená propagace v Plzni

Policisté z dopravního inspektorátu žádají případné svědky událostí, aby se obrátili na policisty a napomohli s objasněním nehod. Svědci se mohou obracet na policisty na adrese: Komenského 29, Rokycany, telefonicky na č. 974 335 259 nebo na e-mail: ro.di@pcr.cz  popř. i na bezplatnou linku tísňového volání 158.

V době od 20. hodin dne 20. srpna do 18. hodin dne následujícího na místní komunikaci u budovy muzea č.p. 146 v ul. Josefa Knihy v Rokycanech neznámý řidič poškodil zadní nárazník u zaparkovaného vozidla tovární značky Renault Captur. Poté viník, který na vozidle způsobil škodu přesahující deset tisíc korun, z místa nehody ujel.
Stejně se zachoval řidič, který dne 23. srpna v době mezi 7:15 až 12:00 hod. narazil do vozidla tovární značky Nissan Qashqai. U vozidla poškodil levé zadní světlo, nárazník a víko zavazadlového prostoru. Majitel měl vozidlo zaparkované před domem č.p. 1 na Náměstí Kašpara Šternberka v Radnicích na odstavném pruhu po pravé straně silnice II. třídy č. 233 ve směru od Břas ke kostelu.
Případným svědkům policisté předem za jejich pomoc děkují.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 28.08.2019 06:02



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka