Nejlepší slovenská vokální a cappella Fragile a Soňa Norisová zahrají v Plzni

Přijďte na koncert slovenské vokální skupiny Fragile a Soni Norisové dne 1.11.2017 od 19:30 h. do Měšťanské besedy v Plzni

Cílená propagace v Plzni

Nejlepší slovenská vokální a cappella Fragile a Soňa Norisová 1.11.2017 v Plzni

Vokální skupina Fragile je složená z populárních osobností, známých z různých televizních seriálů, divadelních, muzikálových produkcí či TV show. Fragile patří nejen ke slovenské, ale bez nadsázky i k evropské špičce. Mimo předkapely zahraničních skupin.

Věnují se interpretaci známých světových rock - pop - hitů v působivých a velmi zajímavých originálních a cappella aranžmá – bez hudebních nástrojů. Všechno co uslyšíte je opravdu tvořeno jen hlasem a ústy interpretů v komorním a cappella provedení. Čistě vokální, jisté instrumentální prvky se v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora. Repertoár koncertu skupiny tvoří písně světových i domácích interpretů.

Skupinu vede dirigent a producent Braňa Kostka, členové herečka a zpěvačka Soňa Norisová – soprano, Jana Golis – soprano, Helena Krajčiová – alto, Svetlana Rymarenko – alto, Slavo Košecký – tenor, Kamila Apetauer – soprano, Peter Lacho – tenor, Martin Madej – tenor, Jozef Hečko - bas.

KDY: 1.11.2017 od 19:30 h

KDE: Měšťanská beseda v Plzni

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka