Největší “street food“ přehlídka se v září uskuteční také v Plzni

Organizátoři úspěšného pražského food festivalu Náplavka Street Food se společně s provozovatelem kulturního centra Papírna v Plzni dohodli na společném projektu pro obyvatele města Plzně a okolí s názvem „Papírna Street Food“.

Cílená propagace v Plzni

Návšteˇvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají „do ulic celého sveˇta“! Ochutnají naprˇ. vietnamské bún cha, izraelský falafel, thajský ostrý salát som tam, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, poctivý vývar, gruzínské chacapuri, raw kuchyni, mexické taco, argentinská masa, japonské sushi, ruské pelmeneˇ, indickou samosu atd. chybeˇt nebudou ani populární hamburgery, americké hot dogy či belgické hranolky. Veˇtšina ze zúčastneˇných prodejců prˇímo pochází nebo má blízký vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy teˇšit na skveˇlé pokrmy i s odborným výkladem. Festival vám také prˇedstaví nové trendy ve stravování, nová bistra a restaurace.

Dále organizátorˇi nabízí pro tři nadšené kucharˇské amatéry možnost prˇedstavit své produkty verˇejnosti.
Součástí akce připravené na 3. září bude adrenalinový park s lanovou dráhou, obrˇí trampolínou, elektrickým býkem, prˇekážkovou tratí a další. Veškeré atrakce budou návšteˇvníkům a jejich deˇtem k dispozici zdarma. Pro deˇti jsou navíc prˇipravena divadelní prˇedstavení, skákací hrad či tvůrčí dílny.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka