Největší „street food“ přehlídka v ČR - Náplavka Street Food VOLUME II

Letos jsme se rozhodli uspořádat Náplavku Street Food rovnou dvakrát. První proběhla 16.4.2016 na Smíchovské náplavce a na druhý, tradiční srpnový street se můžete těšit 27.8.2016 v Praze a 3.9.2016 v Plzni - areál Papírna

Cílená propagace v Plzni

Součástí akce bude příprava a prodej občerstvení z originálních stánků a pojízdných bister – food trucků, se kterými se na ulicích setkáváme častěji. Cílem festivalu je představit návštěvníkům aktuální trendy v oblasti „streetfoodové“ gastronomie a dát možnost ochutnat pokrmy, se kterými se lidé ve světě běžně setkávají. Náplavka Street Food na Hořejším nábřeží vás přenese do různých koutů světa a odlišných kultur.

Letos se návštěvníci mohou těšit na street food pod taktovkou kuchařů z Malajsie, Thajska, Indie, Indonésie, Libanonu, Gruzie, Mexika, Peru, Argentiny, USA, Egypta, Maroka, Portugalska nebo Francie. Ochutnat budete moci kubánské sendviče, vietnamské bún cha, izraelský falafel, thajské saláty, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, srbskou pljeskavici, poctivý vývar, americký hot dog, gruzínské chacapuri, raw kuchyni nebo třeba mexické taco.

Většina ze zúčastněných prodejců přímo pochází nebo má určitý vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy těšit na skvělé pokrmy s odborným výkladem.

Novinkou je připravený adrenalinový park pro dospělé i děti – lezecká stěna, opičí dráha, obří trampolíny,

Kdy: 27.8.2016
Kde: Smíchovská náplavka
Za kolik: 50,- včetně originálního dárku.
Děti a ZTP zdarma

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.07.2016 08:00




8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka