Nezisková společnost Attavena realizovala školení marketingu v Plzni

Nezisková společnost Attavena, o. p. s. a plzeňská firma UNIWEB s.r.o. spolupracují na projektu "V práci jako doma" (CZ.03.1.51/0.0/0.0/16_061/0003114), který je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost

Cílená propagace v Plzni

Attavena, o. p. s. je nezisková společnost, která vznikla v roce 1999. Sídlí v Českých Budějovicích, ale aktivity realizuje mobilně v celé České republice. V kmenovém týmu najdete ředitele, projektové koordinátory, lektory, odborné i administrativní pracovníky. Navíc spolupracuje s mnoha externisty na pozicích lektorů, odborných poradců nebo asistentů.

Kurz marketingu v Plzni

Nezisková společnost Attavena, o. p. s. a plzeňská firma UNIWEB s.r.o. spolupracují na projektu "V práci jako doma" (CZ.03.1.51/0.0/0.0/16_061/0003114), který je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost. Úspěšnou absolventkou kurzu online marketingu, který se konal tento týden v Plzni, se stala MgA. Jana Mrkvičková.

Attavena, o. p. s. vzdělává a podporuje různé cílové skupiny především v oblastech informačních technologií, v komunikačních dovednostech, a dalších dovednostech potřebných na trhu práce. Výuku Attavena realizuje převážně prostřednictvím mobilních učeben. Dostane se tak i do míst a ke skupinám, kam kroky podobných aktivit zatím vedou jen zřídka.

Projekty se stejným obsahem v posledních 3 letech Attavena úspěšně realizovala v kraji Jihočeském, Plzeňském, Karlovarském, v kraji Vysočina a v Praze pro celkem 405 rodičů.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka