Neziskové projekty na Plzeňsku mohou žádat o grant až ve výši sto tisíc korun

O grant na projekty, které významně pomohou budování občanské společnosti a rozvoji komunity a veřejného prostoru, mohou žádat neziskovky, lokální komunity a neformální skupiny.

Jarní servisní akce AUTO CB

Podmínkou udělení grantu je i jasný postoj, že sociálně vyloučení, zdravotně hendikepovaní a národnostní, genderové a nově příchozí menšiny mají ve společnosti  a komunitách své místo. Zájemci se mohou přihlásit se svým projektem do 22. června na www.t-mobile.cz/pomahame. 

„Prostřednictvím grantů pomáháme lidem a komunitním iniciativám, které z běžných ulic, čtvrtí, obcí a měst dělají dobré místo k životu. Jsme rádi, pokud je výsledkem fyzická proměna k lepšímu, a že se lidé sejdou u společné práce, začnou spolu mluvit a spolupracovat a přispějí i k integraci znevýhodněných skupin,“ říká Eva Karasová, manažerka společenské odpovědnosti T-Mobile, a dodává: „Chceme podpořit inovativní projekty, které znamenají nový přístup a citelnou změnu k lepšímu a mají dlouhodobý pozitivní dopad.“ 

V rámci grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu budou rozděleny celkem 3 miliony korun.  Maximální částka, o kterou může zájemce žádat, je 100 000 Kč, přičemž podmínkou je minimálně 10% spolufinancování formou finanční spoluúčasti, materiální podpory nebo dobrovolnické práce. Projekt, na který je podána žádost o grant, musí být zrealizován od  1. září 2016 do 31. srpna 2017.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.05.2016 08:10



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka