Nezletilý kluk se v Plzni opil tak, že nemohl chodit

Na pátek 27. května dost dlouho nezapomene nezletilý hoch z Plzně, který se opil, a to až tak, že skončil v péči lékařů. Záležitostí se bude zabývat dále orgán sociálně právní ochrany dítěte.

Cílená propagace v Plzni

Před sedmou večer vyrazila hlídka městské do Olšové ulice, kvůli přijatému oznámení na linku 156, z něhož vyplývalo, že v této ulici je jeden ze skupinky mladých, která tudy prochází, dost silně opilý.  Po příjezdu strážníci partičku mladých skutečně hned našli. Nezletilý hoch ležel na chodníku a vůbec nereagoval na slovní ani fyzické podněty. Hlídka ihned teenagerovi poskytla prvotní pomoc, uložila ho do zotavovací polohy a vyčistila mu ústa od zvratků. Přivolaní záchranáři chlapce po nezbytném vyšetření převezli na dětskou kliniku FN Plzeň Lochotín.

Podle informací získaných na místě, se chlapec stačil před tím vším ozvat svým kamarádům, s tím, že potřebuje odvést domů, jelikož je mu špatně, protože pil tvrdý alkohol. Cestou na tramvajovou zastávku jim však začal zvracet a posléze už nebyl schopný ani jít a komunikovat. Záležitost bude předána k dořešení orgánu sociálně právní ochrany dětí ÚMO Plzeň 3.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 31.05.2016 06:11



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka