Novým obchodním ředitelem pro retail v Plzeňském Prazdroji je Jiří Klabzuba

Jiří Klabzuba se v Plzeňském Prazdroji stal novým obchodním ředitelem pro oblast maloobchodu a obchodních řetězců (Off Trade). Do této funkce přichází s bohatou, osmnáctiletou zkušeností na poli retailového byznysu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jiří Klabzuba byl na svou současnou pozici jmenován po devítileté úspěšné kariéře v Plzeňském Prazdroji, kde dosud zastával pozice národního manažera pro klíčové zákazníky a národního manažera exekuce v Off Tradu. Poslední tři roky působil v segmentu hospod a restaurací (On Trade), kde pracoval jako regionální manažer prodeje se zodpovědností za klíčové zákazníky v oblasti HORECA. 

„Nová pozice je pro mě výzvou, byť jsem v Plzeňském Prazdroji již devět let. Zaměřím se zejména na posílení obchodních vztahů s našimi partnery a na budování hodnoty celé pivní kategorie,“ uvádí nový obchodní ředitel pro Off Trade Jiří Klabzuba.

Svou kariéru začal v roce 1997 v nápojové firmě, kde zastával obchodní manažerské pozice. Následně rozšířil své zkušenosti v oblasti nepotravinářského zboží.  V Plzeňském Prazdroji pracuje od roku 2008. V nové pozici Jiří Klabzuba nahradí Martina Grygaříka, který se začátkem letošního roku stal obchodním ředitelem Pivovarů Topvar na Slovensku.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka