Novým partnerem HC Škoda Plzeň je společnost Hofmann Wizard

Zatímco hráči HC Škoda Plzeň mají rozjetou přípravu na novou sezónu, nezahálí ani vedení klubu.

Cílená propagace v Plzni

Do skupiny partnerů tak přibylo další zvučné jméno. Novým oficiálním partnerem se stala společnost Hofmann Wizard.

Vedení klubu podepsalo ve čtvrtek s jednatelem společnosti Heinzem Ostermannem oficiální smlouvu. „Jsme rádi, že můžeme přivítat takového kvalitního partnera do našich řad. Těšíme se, že si budeme oboustranně prospěšní. Firma Hofmann Wizard v Plzni spolupracuje se třiceti firmami, po republice je to daleko více. Je to až nadnárodní skvělá firma a budeme se snažit jí pomoct v rozvoji,“ řekl při podpisu smlouvy ředitel klubu Emil Kristek.

Klub HC Škoda Plzeň podepsal se společností smlouvu aktuálně na dvě sezóny. „Doufáme, že spolupráce bude pokračovat,“ doplnil Emil Kristek. Firma podporuje sport ve velkém. V Německu se to týká nejen hokejových, ale i fotbalových nebo házenkářských klubů.

Pro HC Škoda Plzeň tak může spojení s Hofmann Wizard znamenat i navázání sportovní spolupráce v Německu, konkrétně s klubem Nürnberg Ice Tigers. Konkrétně by se mohlo partnerství týkat nejen A-týmu, ale i mládežnických kategorií. „Mají skvělé mužstvo, takže by nás velmi těšilo, kdyby se podařilo posunout spolupráci dál. Také bych chtěl pozvat pana jednatele na výjezdy i domácí zápasy a doufám, že naše výsledky budou takové, aby ho náš hokej bavil a zajímal,“ uvedl generální manažer klubu Martin Straka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka