Obranné řady indiánů posílí Jakub Kindl

Vedení HC Škoda Plzeň se po zranění kapitána Petra Kadlece rozhodlo rozšířit obranné řady o nové jméno. Na měsíční zkoušku přichází na západ Čech Jakub Kindl.

Cílená propagace v Plzni

Třicetiletý rodák ze Šumperka Jakub Kindl má za sebou několik sezón v zámoří, kde nastoupil v dresu Detroitu a Floridy k bezmála čtyř stům zápasům v NHL. Nyní je před defenzivním zadákem nová výzva v podobě extraligového angažmá, kde působil krátce v dresu Pardubic během výluky v NHL v roce 2012.

Jakub Kindl se v jednom týmu potká s mladším bratrem Denisem, a vyzkouší si tak poprvé na seniorské úrovni tuto spolupráci. Poprvé by měl Jakub Kindl nastoupit v dresu Škody v pátek na ledě Třince.

„Domluva s Plzní se odehrála prakticky během jednoho dne, bylo to opravdu rychlé. V situaci, že bych někam přicházel na zkoušku, jsem pravděpodobně poprvé. Ale když přišla nabídka od indiánů, kývl jsem hodně rychle. Svůj velký vliv na tom měl i fakt, že si můžu zahrát s bráchou.

Myslím, že mi chvilku bude trvat, než se dostanu do optimálního zápasového tempa, ale už se nemůžu dočkat pátku, až mi to konečně začne!“

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka