Ochránci přírody plesali v rokycanské sokolovně

Pouze v superlativech proběhlo hodnocení v pořadí již dvaadvacátého ochranářského plesu, který se 21. listopadu konal v rokycanské Sokolovně.

Cílená propagace v Plzni

Vynikající hudební skupina GONG, bohatá soutěž o ceny, příjemní hosté i ostražití pořadatelé. To vše patřilo k lesku letošního ochranářského plesu, který připravili rokycanští ochránci přírody ze Švermovy ulice. Organizace, která se zabývá výchovou mladé generace, záchrannou volně žijících živočichů či provozem ekocentra, od roku 1994 pořádá i svůj ples. S železnou pravidelností tak symbolicky na podzim ukončuje svojí celoroční aktivní činnost pro ochranu přírody a děkuje svým sponzorům, členům i dalším příznivcům formou této společenské události. "Nejinak tomu bylo i v tomto roce a přítomní mohli být spokojeni, neboť ochranářský ples opět splnil ta nejpřísnější kritéria kvalitně připravené akce. Jsme moc rádi, že se lidé sejdou, pobaví, zatancují si a v podstatě morálně podpoří naše aktivity, kterými se zabýváme od roku 1982," říká pořadatel Pavel Moulis.

I letošní rok byl pro Rokycanské velice náročným obdobím, při kterém zvládli několik důležitých projektů týkající se ochrany přírody, ekologické výchovy či zkvalitňování práce. "Zároveň jsme nesmírně rádi, že návštěvnost plesu opět pozvolna stoupá. Proto si již nyní zarezervujte 19. listopad 2016, kdy se bude konat v pořadí již 23. ročník, této pro nás prestižní kulturní akce. Již nyní Vás tedy srdečně zveme a budeme rádi, když se s námi přijdete příjemně pobavit a podpořit naše snažení. K tanci i poslechu bude tentokráte hrát ROBERT JÍŠA BAND," konstatuje Moulis.

A co čeká rokycanské ochránce přírody nyní?
Od 20. listopadu do 31. prosince pořádá SUPER ZOO Plzeň nákup krmiv a chovatelských potřeb pro rokycanskou záchrannou stanici, takže kdo chce, může svým nákupem přispět. Prodejnu najdete na adrese: Berounka Park, Nákupní 9 v Plzni nedaleko Tesca na Rokycanské třídě. Otevřeno mají denně od 9.00 do 20.00 hodin.

I nyní probíhá veřejná sbírka „Zvíře v nouzi“, takže i tímto způsobem můžete pomoci. Bližší informace rádi sdělí na tel. 603239922. Kdo to znáte, můžete rovnou zasílat dárcovské sms zprávy. Stačí do svého mobilního telefonu napsat zprávu ve tvaru DMS ZVIREVNOUZI ROKYCANY a odeslat na číslo 87777. Pokud chcete pomoci výrazněji, zadejte tvar DMS ROK ZVIREVNOUZI ROKYCANY a odešlete na číslo 87777. V prvním případě Vás to bude stát 30,- Kč a jedná se o jednorázovou podporu, v případě druhém, Vám bude každý měsíc po dobu jednoho roku odesláno 30,- Kč na naši podporu. Ať už se rozhodnete jakkoli, pomůžete a po každém bezchybném odeslání Vám přijde poděkování.

Na Štěpána, tedy 26. prosince se uskuteční poslední letošní vycházka, přičemž sraz zájemců je v 14.00 hodin před vlakovým nádražím v Rokycanech nebo po 16-té hodině v salonku Restaurace „Železná“. Zde proběhne přátelské posezení spojené s neformálním hodnocením roku a rozdáním propagačních předmětů.
V brzké době se také na stránkách s adresou www.csop.erc.cz , objeví kalendář akcí na rok 2016. Zde si budou moci zájemci vybrat z bohaté nabídky nejrůznějších aktivit, které pro širokou veřejnost rokycanští ochránci připravují.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka