Od konce února budou v Plzni vyrábět novou klimatizaci Daikin Stylish

Přední světový výrobce a dodavatel zařízení pro vytápění, větrání a klimatizaci Daikin s výrobním závodem v Plzni uvede na trh novou unikátní klimatizační jednotku.

Cílená propagace v Plzni

Model Stylish disponuje novými technologiemi, které pochází mimo jiné i z plzeňského vývojového centra.

Nová klimatizace Stylish oproti předchozím modelům nepřišla o žádnou z funkcí ani možností, na které jsou zákazníci Daikinu zvyklí, i přesto je nejmenší jednotku ve své třídě. Mezi jedinečné technologie modelu patří například Grid-EYE senzor s Wi-Fi adaptérem implementovaným přímo v samotné jednotce, který zajišťuje schopnost klimatizace rozpoznat pohyb osob a přizpůsobit tak vhodně svou činnost. Další výrobní inovací je technologie CFF, která zajišťuje téměř nulovou hlučnost.
Jednotka nově disponuje vyššími otáčkami a díky mřížkovému snímači teploty a speciálním lamelám dochází k efektivnímu proudění vzduchu pro lepší distribuci teploty podle toho, zda je potřeba místnost zchladit či vytopit. Benefitem je i schopnost klimatizace regulovat vlhkost vzduchu. Řízení teploty je komfortní, neboť lze jednotku ovládat i na dálku pomocí chytrého telefonu a aplikace Daikin Online Controller.  Jednotka Stylish je charakteristická svým moderním designem a unikátním vzhledem. Dostupná bude v barvách antracitová, slonovinová kost a Black Wood.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.02.2018 15:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka