Od pátku do neděle je v plzeňské Olympii k vidění trofej Ligy mistrů, podepíše se V. Šmicer

Od pátku do neděle (27. až 29. listopadu) bude v Plzni k vidění pohár UEFA Champions League. Ikonickou stříbrnou trofej pro vítěze fotbalové Ligy mistrů UEFA může veřejnost vidět v OC Olympia v Plzni-Černicích v rámci UniCredit UEFA Champions League Trophy Tour.

Cílená propagace v Plzni

Turné navštěvuje každý rok vybraná evropská města a letos se po pěti letech objeví také v ČR, kde jednou ze tří zastávek je i Plzeň – sídlo českého fotbalového mistra a posledního českého účastníka samotné Ligy mistrův UEFA.  

Trofej bude k vidění v OC Olympia všechny tři dny od 9 do 21 hodin.

Zájemci si budou moci na pohár sáhnout a vyfotit se s ním.

Zvláštní příležitost bude v neděli od 13 do 14 hodin, kdy bude možné se setkat a vyfotit u poháru s jediným českým fotbalistou, který skóroval ve finále Ligy mistrů UEFA (a to dokonce dvakrát) a tuto trofej také vyhrál – s Vladimírem Šmicrem jako ambasadorem české části turné.

„Vidět pohár Ligy mistrů naživo je životní zážitek. Trophy Tour je pro nás jedinečnou příležitostí přiblížit lidem UEFA Champions League a samozřejmě také UniCredit Bank, navíc se můžeme osobně potkávat s fanoušky fotbalu po celé Evropě. Jsem rád, že po loňské zastávce v Bratislavě pohár letos projede hned tři česká města a vrátí se i na Slovensko,“ říká Jiří Kunert, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank.

V rámci UEFA Champions League Trophy Tour bude ve čtyřech evropských městech vystavená trofej ve speciálně upraveném kamionu. Účelem akce je přitáhnout pozornost a vzbudit zájem veřejnosti, přinést a rozšířit fotbalovou atmosféru do celého města. Trofej tak v rámci letošní Trophy Tour budou moct fanoušci shlédnout na náměstích a v obchodních centrech evropských fotbalových měst. 

Fanoušci se v rámci Trophy Tour budou moci také setkat s ambasadorem turné, bývalým špičkovým záložníkem Vladimírem Šmicerem, který UEFA Champions League v sezóně 2004/2005 vyhrál v posledním roce svého působení v Liverpoolu. Přestože ve finále s AC Milán přišel na trávník až o přestávce za nepříznivého stavu 0:3, svým gólem a následnou proměněnou penaltou v rozhodujícím rozstřelu se významně podílel na obratu a vítězství svého klubu. Dodnes je jediným českým střelcem ve finále Ligy mistrů.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka