Od pondělka Sutnarka vystavuje klauzurní práce studentů

V pondělí 30. ledna 2017 v 16 hodin otevírá klauzurní výstava studentů Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

V budově fakulty bude do 15. února 2017 ke zhlédnutí výběr prací více než šesti set studentů.

Výsledky samostatných klauzurních úkolů a část práce za semestr představí všechny bakalářské i magisterské obory. Přiblížena bude náplň a úroveň studentů všech ateliérů - Mediální a didaktická ilustrace, Komiks a ilustrace pro děti, Kniha a tvarování papíru, Grafický design, Vizuální komunikace, Ilustrace a grafika, Malba, Animovaná a interaktivní tvorba, Multimédia, Nová média, Intermédia, Užitá fotografie, Socha a prostor, Keramika, Design oděvu, Design obuvi a módních doplňků, Průmyslový design, Produktový design, Interiérový design a Design kovu a šperku.

Výstava je vhodná nejen pro zájemce o umění, ale i pro zájemce o studium na Sutnarce nebo zaměstnavatele hledající odborné pracovníky ze zmíněných oborů.

Výstavu je možné navštívit každý všední den od 8 do 20 hodin. "Upozorňujeme návštěvníky, že v prvním týdnu (30.1. - 2.2.) budou zároveň v prostorách výstavy probíhat klauzurní postupové zkoušky, a proto prosíme berte ohled na studenty a jejich zkušební komise," říká mluvčí fakulty Lenka Kodýtková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka