Od středy Viktorka prodává lístky na Liberec i ty zbylé na Slavii

V sobotu 11. března přicestuje na západ Čech celek z Liberce. Úvodní hvizd zápasu se Slovanem je naplánován na 17:45.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na domácí utkání 20. kola ePojisteni.cz ligy, bude možné zakoupit vstupenky pomocí všech standardních distribučních kanálů od středy 1. března. V tento den jdou do prodeje i zbylé lístky na nedělní šlágr se Slavií.

Fanoušci si budou moci zajišťovat vstupenky na zápas s Libercem nejdříve ve středu 1. března v 9:00 hodin. Standardem zůstává možnost nákupu lístků ve Viktoria shopu v areálu Doosan Areny. Paralelně bude spuštěn předprodej na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky a k dispozici bude od pondělní deváté hodiny také online nákup přes portál www.plzenskavstupenka.cz.

Ve středu od 9:00 hodin byl na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny spuštěn volný prodej vstupenek na venkovní zápas se Slavií Praha. „Permanentkáři využili téměř celou kapacitu sektoru, se kterou jsme disponovali. Do středečního prodeje proto jde posledních 200 vstupenek, jeden nakupující si může zakoupit maximálně čtyři lístky,“ informuje tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. „Prodej samozřejmě bude ukončen ve chvíli, kdy doprodáme poslední vstupenku," dodal Hanzlík.

Časy prodeje vstupenek na utkání s Libercem (ve Viktoria shopu):
St  1. 3. 9 – 17
Čt  2. 3. 9 – 17
Pá  3. 3. 9 – 17
Po  4. 3. 9 – 17
Út  5. 3. 9 – 17
St  6. 3. 9 – 17
Další termíny budou upřesněny

Vstupenky na utkání se Slavií (pokladny za severní tribunou)

St 1. 3. od 9.00 do vyprodání

foto: fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka