Olympia Čokoládový festival 2019

Do plzeňské Olympie zamíří příští víkend všichni milovníci čokolády.

Cílená propagace v Plzni

Olympia Čokoládový festival 2019, pořádaný agenturou ChrisEvents, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek

Od pátku 8. do neděle 10. března 2019 se zde uskuteční Čokoládový festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Vstup je zdarma.

Návštěvníkům festival nabídne tři hlavní sekce:

  • kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty;

  • prodejní stánky s degustacemi a čokoládovými specialitami

  • dětské tvořivé dílničky, umělecká vystoupení a workshopy

„Letos bude v Olympii více ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží. Jednou z nich je například Hra o poklad. Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a odměnou 8 000 Kč!“ komentuje program organizátor Čokoládového festivalu Chris Delattre.

Ale tím program zdaleka nekončí. Návštěvníci se dále mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: Kurˇeci´ Mole s Fatalii Yellow a čokoládou, losos v bílé čokoládě a lékořicí nebo dýňovou polévku s bílou čokoládou. Děti si mohou připravit sladké dezerty s Václavem (M. Vonka).
Pozvali jsme také jednoho z nejlepších českých „chocolatier“, Martina Pokorného (cukrárna St Tropez Praha). Předvede výrobu úžasných pralinek.

Letos budeme poprvé pořádat i „kuchařský souboj“. 

V rámci ČokoFestu se mezi sebou utkají kuchaři kteří budou muset připravit jídlo, aniž by dopředu znali suroviny. Před začátkem vaření vždy obdrží tzv. tajemnou krabici, která zahrnuje potřebné ingredience k vaření např. čokoládu, maso, zeleninu, koření aj. Následně budou mít soutěžící hodinu k připravení pokrmu, který bude hodnotit a ochutnávat porota. Velké finále proběhne v neděli 16 hodin a vítěz si odnese 5.000,- Kč.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 25 stánků:
ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, BonBon, Jablíčko, Sirupárna, ČoXo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Koruna pralinky, Melk Zlín, Čoko Laboratoř, Rokycanské kuličky, Od Bobu, Čokostka, Nutrend, Beskydská likérka a mnoho dalších.

Program je pro návštěvníky připravený v čase:

  • pátek 8. 3.: 12–20 hod.

  • sobota 9. 3.: 10–20 hod.

  • neděle 10. 3.: 10–18 hod.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 8.–10. března 2019 do svých kalendářů.

Kontakt:

Čokoládový Festival
Agentura ChrisEvents s.r.o.
Budovatelů 485, 244 81 Zásmuky

Email: delattre_chris@yahoo.fr , info@cokoladovy-festival.cz
Web:
 www.cokoladovy-festival.czwww.olympiaplzen.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka