Olympijský vítěz Krpálek navštívil o víkendu Plzeň

Na pozvání Miloslava Zemana přijel o víkendu do Plzně judista a olympijský vítěz Lukáš Krpálek. Potěšil nemocné děti v plzeňské nemocnici a také navštívil sportovní akci, která se konala v Plzni na Slovanech.

Cílená propagace v Plzni

Na pozvání Miloslava Zemana přijel o víkendu do Plzně judista a olympijský vítěz Lukáš Krpálek. Potěšil nemocné děti v plzeňské nemocnici a také navštívil sportovní akci, která se konala v Plzni na Slovanech.

Lukáš Krpálek se proslavil při letošní olympiádě v Brazílii, odkud přivezl do Čech zlatou medaili. Do Plzně přijel v sobotu 24. září na pozvání lídra kandidátky ANO Miloslava  Zemana navštívit pacienty dětského oddělení Fakultní nemocnice v Plzni. Do nemocnice ho doprovodili kromě Zemana také poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Volný a 1.místostarostka Úřadu městského obvodu Plzeň 1 Ivana Mádlová. Dětem přinesli spoustu dárků a popřáli brzké uzdravení. Pro všechny nemocné děti to byl zážitek na celý život. „Jsem moc rád, že se to povedlo zařídit. Když jsem viděl ty zářící dětské oči, až potom jsem si uvědomil, jak jim taková věc může udělat obrovskou radost,“ uvedl Miloslav Zeman.

Další společnou zastávkou pak byla sportovní akce Sporťáček, která se konala v Plzni na Slovanech. Kromě Krpálka se na akci objevily další sportovní hvězdy např. Gábina Koukalová nebo Jiří Prskavec. Návštěvníky přijel pozdravit také ministr financí Andrej Babiš. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.09.2016 10:46




4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka