Opilci se v úterý váleli v ulicích Plzně

Další odvozy opilců do protialkoholní záchytné stanice mají za sebou plzeňští strážníci. I v úterý museli v ulicích města sbírat opilé lidi, hazardující se svým zdravím.

Cílená propagace v Plzni

Kvůli spícímu muži vyjížděli strážníci už chvilku po desáté dopoledne na roh Americké a Škroupovy ulice. Po příjezdu hlídka zjistila, že muž sedící na parapetu výlohy je nejen značně opilý, ale také znečištěný a pomočený. Přemíra konzumace alkoholu ho natolik zmohla, že mu při hovoru nebylo vůbec rozumět a navíc ho neunesly nohy, nebyl schopen chůze. Jelikož tímto svým jednáním bezprostředně ohrožoval své zdraví a život, převezli ho strážníci k vystřízlivění na záchytku, kde se také podrobil dechové zkoušce. Ta u něj prokázala přítomnost 2,24 promile alkoholu v dechu.

Večer vyrážela hlídka městské policie k obchodnímu centru v Radčické ulici, kde si měl podle přijatého oznámení ustlat další opilý muž. Na místě strážníci nalezli silně alkoholem posilněného čtyřiačtyřicetiletého cizince. Dechovou zkoušku se u něj vzhledem k velké opilosti nepodařilo provést. Noc muž strávil na protialkoholní záchytné stanici.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka