Opilce z plzeňského nádraží lifrovali na záchytku

Opilce válející se na Hlavním vlakovém nádraží řešili během pondělí strážníci městské policie.

Cílená propagace v Plzni

Jako první si pobyt v protialkoholní záchytné stanici vysloužil ještě v dopoledních hodinách čtyřiatřicetiletý muž, který si ustlal přímo u schodiště.  Pro značnou opilost se nebyl schopný bez pomoci postavit na vlastní nohy. Nebylo divu, strážníkům přiznal vypití celé láhve vodky. Alarmující byla též hodnota hladiny alkoholu, kterou nadýchal, činila 3,76 promile. Kvůli záškubům těla, které měl, dorazili na místo záchranáři, aby posoudili jeho zdravotní stav. Po vyšetření bylo rozhodnuto, že je schopen umístění na záchytce.

Pobyt v patřičném zdravotním zařízení kvůli vystřízlivění absolvoval ještě včera odpoledne sedmadvacetiletý cizinec. Namol opilý byl spatřen hlídkou při kontrole vlakového nástupiště. Ve svém stavu vůbec nekontroloval své chování. Dechovou zkouškou, které se podrobil po převozu na záchytku, bylo zjištěno, že mu v dechu kolují víc jak 4 promile alkoholu.

Posledním, koho strážníci odvezli k vystřízlivění, byl ve večerních hodinách jednatřicetiletý muž. Hlídka městské policie ho musela vyprovodit ve značně opilém stavu z tramvaje, kde předtím usnul. Po vystoupení si sedl na chodník a už dál nebyl schopen jít sám.

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 29.01.2019 11:40



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka