Opilý cizinec chtěl odjet cizím autem, na majitele vytáhl nůž

Policisté Obvodního oddělení Plzeň - Bory šetří případ fyzického napadení mezi obyvateli jedné z ubytoven nacházející se v Plzni na Borech.

Cílená propagace v Plzni

K incidentu došlo na ulici před ubytovacím zařízením zhruba kolem půl jedenácté v noci. V té době postával před ubytovnou u svého zaparkovaného vozidla 22letý muž, kterému společnost dělal jeho 13letý příbuzný. Tato scéna by nestála za zmínku, kdyby v jednom okamžiku ze dveří ubytovacího zařízení nevyšel jejich 38letý krajan, který na první pohled jevil známky silné opilosti. Namířil si to přímo  k oběma mladíkům a držíc v ruce klíčky od předmětného vozu, pokusil se do něj nastoupit a z místa odjet.

V jeho úmyslu mu ale zabránil pohotový majitel auta, který mu klíčky sebral a sdělil, že pod vlivem alkoholu nikam nepojede. Opilec nejdříve uposlechl a poslušně odešel zpět do útrob budovy. Záhy se však vrátil s nožem v ruce a bez varování na vlastníka automobilu zaútočil se slovy: „Zabiju Tě!".

Napadený se dal na útěk. Protože jej agresor, mávaje kolem sebe nožem v ruce, pronásledoval, sebral ze země kus dřeva a útočníka udeřil do hlavy. Násilníka však tento obranný výpad nezastavil. Proto jej napadený muž dřevem do hlavy uhodil ještě jednou. Teprve druhá rána agresora od dalšího jednání odradila. Po odvrácení útoku napadený 22letý cizinec zjistil, že podezřelý během útoku na něj stačil ještě rukou sevřenou v pěst udeřit do obličeje mladého hocha, který vše sledoval.  

 Ačkoli celý incident vypadal zprvu děsivě, obešel se bez následků na životě, zdraví a majetku. Pachatel utrpěl pouze drobné tržné ranky na hlavě. Krátce po svém zadržení byl policisty podroben orientační dechové zkoušce ke zjištění hladiny alkoholu v jeho krvi, která ukázala hodnotu 2 promile.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.05.2017 06:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka