Páteční aukce na golfu v Dýšiné pomůže Hospicu sv. Lazara

Hospic svatého Lazara v Plzni uspořádá na začátku letošního adventu svou první benefiční aukci uměleckých děl. Ve spolupráci s Galerií Klatovy/Klenová vznikla pozoruhodná kolekce uměleckých děl.

Cílená propagace v Plzni

Tu hostí zámek Klenová. Vernisáž proběhla za účasti biskupa plzeňské diecéze pana Holuba a výstavu si prohlédlo několik desítek návštěvníků.

Samotná aukce uměleckých děl se uskuteční 1. prosince od 19 hodin v golfovém klubu v Dýšině. Nad jejím konáním převzal patronát Greensgate Golf Club. Na společenském večeru je očekávána účast hejtmana Plzeňského kraje Josefa Bernarda, poslance Evropského parlamentu Zdechovského, kandidáta na prezidenta Fischera a dalších milých hostů.

Osmdesát pět uměleckých děl na podporu činnosti hospice darovalo osmdesát současných českých a slovenských umělců. Na aukčním webu: aukce.hsl.cz je možnost si všechna díla prohlédnout. Dražit na aukci je možno osobně, nebo v zastoupení z plné moci. Formulář plné moci je na webu také ke stažení. Na aukčním večeru nebude vybíráno žádné vstupné ani jiné poplatky.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka