Páteční PechaKucha zve do Betlémské kaple

Poslední letošní PechaKucha Night Plzeň se blíží a představí se v trochu jiném kabátu.

Cílená propagace v Plzni

Do prostředí Kostela Evangelistické církve metodistické, tzv. Betlémské kaple, zavítají hosté a inspirativní řečníci v pátek 7 .12. od tradičních 2 0:20. Datum konání akce přímo vybízí k tomu, aby byl přednáškový večer lazen do příjemné vánoční atmosféry. PechaKucha Night Plzeň to tedy vzala za jiný konec a vytvoří mikulášský večer, který si užijí zejména dospělí. Čeká je mikulášská nadílka, hudba, možnost pořídit dárky pro své blízké a samozřejmě 10 skvělých hostů.

Před samotnými prezentacemi ožije Betlémská kaple tématickým vystoupením spřízněné umělecké skupiny Žongléros Ansámbl. Hosté se mohou těšit také na vystoupení úspěšné a krásné violoncellistky Terezie Kovalové, jejíž hudba jistě dotvoří pohodovou atmosféru pomikulášské [Peči], na které bude mít zároveň Terezie svojí prezentaci ve formátu 20x20. Mimo Terezii se diváci mohou těšit na cestovatele Michala Balgu, který se vydal na cestu kolem světa na kole a prožil mnoho dobrodružství v různých koutech světa. Na pódiu se představí také čtyři hlavní strůjci videoklipu I Charleston Pilsen, díky němuž se Plzeň stala prvním českým městem, které se k této taneční, hudební a swingové výzvě přidalo. Milan Vodička, bývalý hokejový brankář a současný hledač sportovních talentů, bude určitě inspirativním hostem pro mladé sportovce.

PechaKucha Night Plzeň se v předvánočním čase bude snažit upozornit také na dobro, které se k Vánocům jistě váže. Právě proto se mezi další hosty řadí jeden z klíčových osobností velmi úspěšného projektu Ježíškova vnoučata, a to šéfredaktor Zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu Martin Ondráček. Těšit se ale můžete na mnohem více.

Prodej vstupenek je v plném proudu a bude aktivní do vyprodání míst na webu www.goout.net. Vstupenky je možné zakoupit online nebo si rezervované vstupenky vyzvednout v kreativním prostoru DEPO2015. Více se dozvíte na www.pknp.cz nebo na facebookové stránce PKNP.

ilustrační foto: wikipedie

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.12.2018 17:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka