Pes vběhl v Kolovči pod auto a způsobil nehodu. Nevíte, čí je?

Majitel psa nezabránil jeho volnému pobíhání po pozemní komunikaci a pes vběhl do jízdní dráhy osobního vozidla. Došlo ke střetu.

Cílená propagace v Plzni

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo ve středu 22. května 2019 v 15:55 hodin na křižovatce ulic Palackého a Sadovní v obci Koloveč. Řidič osobního automobilu tovární značky Suzuki Vitara jel ve směru jízdy z Kolovče na Chocomyšl a nedokázal zabránit střetu se psem, černým vyšším křížencem, který mu náhle vběhl z pravé strany z ulice Sadovní do jízdní dráhy, a došlo ke střetu. Pes viditelně nezraněný odběhl po střetu pryč. Ke zranění osob nedošlo. Škoda na vozidle Suzuki byla vyčíslena na 15 tisíc korun. "Majitel psa nezabránil volnému pobíhání po pozemní komunikaci. Nyní po totožnosti majitele pátráme," říká policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě vedoucí ke zjištění majitele psa, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.05.2019 06:46



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka