Petržela: Real jsme si užili, teď ale chceme porazit Slovácko

Zpět do ligového režimu. Po vydařeném vystoupení na Santiago Bernabéu v Lize mistrů opět pokračuje FORTUNA:LIGA, kde viktoriáni v neděli přivítají v Doosan Areně Slovácko.

Cílená propagace v Plzni

 Co řekl před utkáním záložník Milan Petržela?

„Slovácko teď potřebuje získávat body všude, protože není v jednoduché situaci,“ naráží zkušený viktorián na postavení soupeře, který je v tabulce poslední. „Budou si chtít nějaký bod odvézt i odsud, takže budou hrát ze zabezpečené obrany a pokusí se nás překvapit z brejku či ze standardky,“ tuší před vzájemným utkáním.

Svou prvoligovou kariéru nastartoval Petržela právě v kádru týmu z Uherského Hradiště. „Zůstalo mi tam spoustu kamarádů, se kterými jsem v kontaktu. Vždycky se před zápasem s nimi pozdravím, ale v samotném utkání už to vnímám jako každého jiného soupeře,“ ubezpečuje.

Poté, co viktoriáni podali na půdě nejlepšího týmu světa Realu Madrid velice sympatický výkon, se už všichni musí přepnout do ligového režimu a soustředit se na utkání se Slováckem. „Užili jsme si to, ale teď už zase musíme myslet jen na to, že chceme doma nad Slováckem vyhrát. Soupeř hraje o hodně, nicméně my chceme tři body,“ uzavírá Milan Petržela.

Zápas Plzeň - Slovácko začíná v neděli v 15 hodin.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka