Pivní festiválek zve v neděli do pivovarských sklepů ve Spáleném Poříčí

Šestnáctistupňový černý porter, čtrnáctistupňová APA a zajímavé ležáky se představí na První Podbrdské Pivní přehlídce, která se uskuteční den po obřím Pilsner Festu, tedy v neděli 2. října od 11 do 18 hodin v pivovarských sklepích ve Spáleném Poříčí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přestože je První podbrdská pivní přehlídka stejně jako sobotní Pilsner Fest zaměřena na pivo, jedná se samozřejmě o úplně jiný typ akce. Bez desetitisíců návštěvníků a známých kapel, zato s možností vychutnat si hned několik druhů piv vařených v minipivovarech. Přehlídka má podtitul První bezkelímkový festival, pořadatelé si zakládají na tom, že se čepuje výhradně do skla. Koná se v pivovarských sklepích ve Spáleném Poříčí na Plzeňsku, které je branou Chráněné krajinné oblasti Brdy, takže je možné festival spojit také s výletem do přírody. V hlavní roli je ale pivo. Premiérové akce se účastní všechny podbrdské minipivovárky – tedy Podlesní u Příbrami, Všeradice, Hostimice a Jince. Na čepu nebudou chybět ani speciály uvařené pivovarem Belveder právě pro Spálené Poříčí- světlý Padrťák a tmavý Hejkal. Součástí jsou doprovodné programy - zahraje místní rocková kapela a pošumavští harmonikáři, připraveny jsou soutěže, zajímavá tombola, prohlídky sklepů a také vyhlášení nejoblíbenějšího pivapřehlídky. Festival zve od 11 do 18 hodin. 

Město Spálené Poříčí zajistilo také dopravu zájemců o pěnivý mok, a to v dopoledních hodinách z Nezvěstic - jak ze směru od Nepomuka, tak i z Plzně, a také z Mirošova. Vpodvečer pak zájemci budou zase odvezeni k železnici.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka