Plaské léto vrcholí v sobotu Knížecím summer festivalem s Monkey Bussines a Danem Bártou

Vyvrcholením Plaského kulturního léta bude báječný jednodenní festival, kam přijedou zazářit velká jména české hudební scény. Pestré žánrové rozrůznění dá šanci užít si vrchol léta naplno a když počasí dovolí, bude to prostě pecka.

Cílená propagace v Plzni

Jestli jste ještě nenavšívili ani jednu z vymazlených akcí Plaského léta 2017, pak si určitě nenechte ujít tu 19.8! 

Chystají se na vás:

Monkey Bussines

Tyhle týpky snad není potřeba představovat. I přesto, pro připomenutí:  Monkey Business se svým funk-r&b stylem se objevili v roce 2000 a hned po vydání první desky se staly objevem scény. I další čtyři desky se setkaly s nadšenými recenzemi a vyprodanými koncertnímy sály. Zpěvák Matěj Ruppert ze skupiny Monkey Business prodělal klíšťovou encefalitidu. Následná rekonvalescence zabere Matějovi celý měsíc, proto bohužel nemůže na Knížecím summer festivalu vystoupit. Nicméně  je připravena naprosto jedinečná alternativa, kterou uvidíte speciálně jen na Plaském kulturním létě. S kapelou Monkey Business vystoupí skvělý Dan Bárta! Nenechte si ujít toto jedinečné spojení a přijďte to do Plas pořádně rozhýbat, ať se nám ten Matěj brzo uzdraví!  

Děda Mládek a Ilegal band

Česká hudební skupina, která má ve svém repertoáru především country písně Ivana Mládka.

Imodium

Dnes čtyřčlenná broumovská formace Imodium patří po deseti letech existence k české klubové stálici. Na svém kontě má čtyři studiová alba pod labelem Warner music a Supraphon a.s. Řadu klipů a stovky odehraných koncertů z nichž můžeme jmenovat i předskakování ve vyprodané O2 Areně zpěvačce Avril Lavigne, nebo v Incheba Areně kanadským Simple Plan, britským Bush nebo americké partě Halestorm. 

Burma Jones

Bohouš Josef v roce 1990 založil skupinu poprockovou kapelu Burma Jones, která v roce 1993 vydala své první album.

M.Šindelář

Rock´n´rollový muzikant narozený v Praze s pestrou hudební historií dostal své první bicí, když mu byly tři roky. Kam se za ty roky vypracoval?

Filip Zangi a Purpur

Vrátit do Česka funk. To je ci´ lem producenta a bubeníka Filipa Zangiho a jeho kapely PURPUR . Docílit toho chce českými texty a tanečními groovy, které si kladou za cíl každého zvednout ze židle. Filip Zangi & PURPUR je kombinací funku, soulu, R'n'B a housu v popovém podání, které osloví široké spektrum posluchačů.  

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka