Plzeň čeká pátá bitva univerzit

Tohle datum si zapište do kalendáře - 22. listopadu v 19:45 se na ledě plzeňské Home Monitoring Arény totiž rozehraje další ročník unikátního klání, ve kterém se proti sobě postaví hokejové týmy Západočeské univerzity a Lékařské fakulty v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tuto oblíbenou studentskou akci s názvem Bitva o Plzeň loni poprvé ovládl tým Lékařské fakulty, který tak přerušil hokejovou nadvládu Západočechů. Medici si poradili s týmem ZČU 4:2 a mohli tak slavit historicky první vítězství v tomto prestižním utkání.

„Loni jsme prokázali, že i z pozice outsidera umíme překvapit. Myslím, že i letos se nám podařilo sestavit kvalitní výběr, se kterým rozhodně nedáme ZČU nic zadarmo. Mají nám co vracet, moc se jim nelíbilo, že vloni přišli o titul, a tak očekávám velice napjaté a bojovné utkání, na které, doufám, dorazí zase skvělá kulisa,“ říká kapitán a zakladatel týmu mediků Filip Malota.

Diváci se letos znovu mohou těšit i na bohatý doprovodný program. „Rok od roku se snažíme celou akci zlepšovat. Letos se tak diváci mohou znovu těšit na to, že celé utkání bude doprovázet i program na audiovizuální kostce nad ledem a spousta soutěží. Uděláme všechno pro to, aby diváci odcházeli maximálně spokojení i přes to, že třeba jejich tým zrovna nevyhraje,“ říká Vilém Franěk, student Lékařské fakulty a jeden z pořadatelů akce.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka