Plzeň čeká Souboj Titánů Česko vs. Čína - Dechberoucí show v thajském boxu!

V plzeňské lokomotivě se již počtrnácté v sobotu 25. listopadu 2017 utká elita válečníků v Muay Thai v prestižním Souboji Titánů. O titul budou bojovat zápasníci z celého světa.

Cílená propagace v Plzni

 V čele neopakovatelného galavečera se představí čínský šampion Liu Mingzi (23) proti českému golemovi Jiřímu Žákovi (39), světová hvězda Thaiboxu a několikanásobný držitel titulu 'WorldChampion'.

Liu Mingzi reprezentuje světovou organizaci WMC a státní sportovní asociaci Číny. Mladý borec je na vrcholu své kondice. Od svých 12 let ušel cestu od Wu Shu, přes K1, MMA právě k Muay Thai, ve kterém je světovým šampionem.

Česká legenda Jiří Žák je mezi světovými hvězdami Muay Thai stálicí. Tento chomutovský rodák, který stál u zrodu Thaiboxu u nás, se sportu věnuje od svých třinácti let. Je několikanásobným mistrem světa. Jeho pěstmi se psaly dějiny Muay Thai v ČR. "Ve svých devětatřiceti letech se stále drží na špičce těch nejlepších. Jeho fantastické výsledky jasně prokazují, že tento 'muž z ocele' do 'starého železa' rozhodně nepatří!", řekl Marek Kaigl, ředitel Souboje titánů.

V plzeňské aréně budeme svědky jedinečného zápasu dvou legend světového formátu. Neopakovatelný galavečer přinese střet rozdílných způsobů boje a odlišných kultur. "Bylo to hodně náročné. Ale jsem šťastný, že se nám vše povedlo dotáhnout do úspěšného konce. Večer je důkazem, že chceme do Plzně dovézt to nejlepší ze světa  bojových sportů," uvedl Marek Kaigl. Kdo letos převezme žezlo krále Muay Thai? Zvítězí fighterská zkušenost a síla precizního českého titána, nebo odhodlání a mladická dravost čínského gladiátora Liu Minzgi, který se nezastaví před žádnou překážkou?

V rámci Souboje Titánů je připraven i atraktivní, zhruba devadesátiminutový doprovodný program. Letos poprvé uvidíte nejen vážení zápasníků, ale i ukázky různých bojových sportů, včetně boxu pro handicapované. Připraveny jsou pro vás soutěže o vstupenky na galavečer Souboj Titánů!

Nenechte si tedy ujít vzrušující odpoledne a přijďte s celou rodinou 24. 11. 2017 v 17:00 do OC Plzeň Rokycanská. V sobotu 25. 11. 2017 v 17:00 se přijďte podívat do TJ Lokomotiva Plzeň na naše borce přímo v akci. Čeká vás nevšední a vzrušující zážitek, jehož forma nemá v našem kraji obdoby.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.11.2017 14:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka