Plzeň čeká ve středu už čtvrtá hokejová bitva univerzit

Ve středu 23. listopadu od 20 hodin se na plzeňském zimním stadionu rozehraje další ročník unikátního klání Bitva o Plzeň, ve kterém se proti sobě postaví hokejové týmy Západočeské univerzity v Plzni a Lékařské fakulty UK v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

V předchozích letech ovládl bitevní pole už třikrát tým Západočeské univerzity, což ale rozhodně nesnižuje šance mediků na úspěch. V úvodních dvou ročnících tým ZČU mediky vždy jasně přehrál, v loňském roce však téměř dvě tisícovky diváků sledovaly napínavou bitvu, v níž nakonec Západočeská univerzita uhájila vítězství 2:1 a vybojovala tak vítězný hattrick.

„Ani letos nečekám nic lehkého, medici sice mají menší výběr hráčů, ale i mezi nimi se najdou kvalitní hokejisté. Navíc jsou posílení o brankáře Kubu Frčka, který ještě v loňské sezóně hájil barvy karlovarské juniorky, ale v tomto roce už se pyšní titulem studenta lékařské fakulty. My samozřejmě uděláme všechno pro to, abychom titul znovu obhájili a ukázali, že Západočeská univerzita vládne Plzni,“ říká kapitán Západočechů a čerstvý magistr Václav Polívka.

Diváci se mohou těšit i na bohatý doprovodný program. „Během celého utkání mohou sledovat program na audiovizuální kostce nad ledem, o přestávkách se zapojit do soutěží  a letos máme pro fanoušky  i malé překvapení, protože moderátorem utkání a také následné afterparty bude známý internetový bavič Kazma Kazmitch,“ slibuje Vilém Franěk z organizačního týmu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka