Plzeň dává smysl aneb jak najít smysl v každodenním životě. Poradí přednáška

Jak naši vnitřní motivaci ovlivňuje smysl? Jak z něj udělat velmi účinné antidepresivum? Jak ovlivňuje naši chuť do práce a naši výkonnost?

Cílená propagace v Plzni

Co o tomto tématu říkají aktuální studie? A co si z toho odnést do každodenního života?

Na tyto otázky odpoví přednáška Petra Ludwiga, autora bestselleru Konec prokrastinace. Po úspěšných přednáškách Konec prokrastinace, aneb jak přestat odkládat a Spokojenost, vyrovnanost a odolnost vůči negativním vlivům přichází tento bojovník s prokrastinací s jedním z nejdůležitějších témat, se kterým se v každodenním životě potýká skoro každý. Hledání smyslu.

Co mají společného kultury, které se dožívají nejvíce let? Jak do toho zapadá koncept ikigai? Na všech přednáškách, konzultacích či workshopech, které Petr Ludwig vede, se s tématem smyslu v práci a osobním životě setkává nejvíce - potýkají se s ním vrcholoví manažeři a manažerky, studenti, senioři, matky na mateřské… Také proto se tématu smyslu bude věnovat i nová kniha Petra Ludwiga.

Jak tedy najít smysl v každodenním životě? Přijďte si poslechnout nejnovější téma Petra Ludwiga 15. února do KD Peklo, od 18:00.

KDY: 15.02.2018, 18:00 - 20:00
KDE: KD Peklo, Pobřežní 2220/10, Plzeň
VSTUPNÉ: 300 Kč

Web a vstupenky: https://www.konec-prokrastinace.cz/nazivo/registrace/2018-02-15-plzen-smysl/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka