Plzeň hlásí velký návrat! Indiány posílí útočník Milan Gulaš

Po čtyřech sezónách strávených na zahraničním angažmá v Rusku a ve Švédsku se do Plzně vrací útočník Milan Gulaš. V Plzni podepsal smlouvu na tři roky.

Cílená propagace v Plzni

Jednatřicetiletý rodák z Českých Budějovic působil v Plzni během mistrovské sezóny, ve které podával parádní výkony, když ve 47 zápasech vstřelil 27 gólů a k tomu přidal ještě 28 asistencí. Tyto výkony mu přinesly nabídku z ruského Magnitogorsku. Po necelém roce v Rusku se přesunul do švédského Farjestadu. Ve švédském působišti zaznamenal parádní výkony, během třech a půl let ve 177 zápasech nasázel 58 branek a k tomu měl i 80 asistencí.

O vynikajícího střelce byl zájem z mnoha stran nejen v extralize, ale i v zahraničí, nakonec však zvítězil návrat do známého plzeňského prostředí. V Plzni se bude Gulaš snažit napodobit své výkony z mistrovské sezóny a stát se lídrem plzeňského týmu.

K příchodu Milana Gulaše přidává pár slov sportovní manažer Tomáš Vlasák: „Podařilo se nám dotáhnout jednání do konce. Milan Gulaš je pro nás strašně důležitý hráč. Byli jsme v kontaktu už v sezóně, kde proběhlo první oťukávání a nyní jsme se dohodli na tříletém kontraktu.“

Milan Gulaš by měl být jedním z lídrů mužstva stejně jako tomu bylo před jeho odchodem do zahraničí. „S Ondrou Kratěnou a Petrem Kadlecem by měli být lídry týmu na ledě i v kabině. Jak ho známe, tak čekáme bodový přísun. Ve Švédsku hrál skvěle, patřil každý rok k lídrům v bodování a prosadit se takto není vůbec lehké. Věříme, že je to ten pravý hráč, který by měl být lídrem. Takových hráčů jako je Milan mnoho není, proto jsme jej chtěli do týmu získat,“ říká jednoznačně Tomáš Vlasák.

Nová posila plzeňských indiánů se k týmu připojí před přípravou na ledě. „Milan se připravuje už několik let individuálně, ve Švédsku vyhrával v posledních letech fyzické testy, takže nemáme o jeho přípravu vůbec strach,“ dodává Tomáš Vlasák.

foto: hcskoda.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka