Plzeň od ledna zpřístupní WC v parkovacím domě cestujícím zájezdů

Do konce roku zajistí Správa veřejného statku města Plzně, aby byly zpřístupněny toalety v parkovacím domě Rychtářka vlastním vstupem cestujícím zájezdových autobusů, které parkují v Pallově ulici.

Cílená propagace v Plzni

Přístup na toalety bude řešen osazením elektronického zařízení u bočního vstupu do parkovacího domu na jeho východní straně. Sazba za vstup na toaletu bude 10 korun nebo 50 eurocentů.

„Potřeba toalet na parkovišti zájezdových autobusů v Pallově ulici je do současné doby řešena mobilními buňkami WC, což je pro účastníky zájezdů navštěvujících Plzeň nedůstojné řešení. Pro aktivaci otevření vstupu do parkovacího domu Rychtářka bude nutné vhodit minci do mincovníku, který bude osazen na zdi u vchodu, mincovník bude rovněž vybaven čtečkou Plzeňské karty,“ uvedl náměstek primátora pro oblast dopravy a životního prostředí Petr Náhlík.
 
Toalety v parkovacím domě Rychtářka budou mít vlastní vstup, součástí úprav bude uzavření přístupu do prostoru parkujících vozidel tak, aby se zabránilo pohybu neoprávněných osob po budově. Vybrané peníze budou příjmem města Plzně. Náklady se budou pohybovat kolem 250 tisíc korun včetně DPH.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka