Plzeň poskytne další z bytů jako služební pro strážníka městské policie

Plzeň poskytne další ze svých bytů do nájmu zaměstnanci Městské policie Plzeň. Naplňuje tak svůj záměr podporovat pomocí služebních bytů stabilizaci či nábor nových pracovníků u vybraných složek města.

Cílená propagace v Plzni

Jeho příspěvkových organizací či dalších několika subjektů. Kromě městské policie a Plzeňských městských dopravních podniků město vychází vstříc například i Fakultní nemocnici Plzeň.

„Šance získat městský byt za standardních podmínek, avšak přednostně, je jedním z bonusů, který by mohl pomoci přilákat a udržet u městské policie i dalších složek města zaměstnance. Například městská policie se snaží oslovit nové uchazeče i z oblasti mimo Plzeň, zvlášť u mladých lidí tak možnost získání služebního bytu může hrát významnou roli při jejich konečném rozhodnutí,“ uvedl radní pro oblast správy městských nemovitostí David Šlouf.

Konkrétně u žádosti, kterou schválila na svém posledním prosincovém jednání Rada města Plzně, získá do nájmu byt strážník z Obvodní služebny Plzeň – Bory, který je součástí týmu, jenž zajišťuje tísňovou linku seniorů. Jedná se o byt velikosti 1 + 1 o ploše 62,56 metrů čtverečních.

Zaměstnancům Městské policie Plzeň byly dosud poskytnuty 3 byty, PMDP celkem 5 bytů. Fakultní nemocnice Plzeň získala do nájmu pro své pracovníky 9 bytů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka