Plzeň v neděli navštíví baseballové hvězdy americké MLB

Baseball Plzeň spolupracuje při příležitosti 100 let vzniku ČR na velké akci Výstava historie baseballu v ČR.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tuto výstavu přivezou do ČR američtí MLB hráči, v jejich čele nebude nikdo jiný, než Cal Ripken Jr.! Legendární Iron Man, číslo 8, legenda MLB, jedna z největších baseballových hvězd! Jeho osobnost měla na tento sport podobný dopad jako osobnost Michaela Jordana na basketbal. Jedna z nejzářivějších hvězd MLB Calvin Edwin Ripken Jr. proslul především svým rekordem v počtu odehraných zápasů za sebou bez vystřídání. Samozřejmě to není zdaleka všechno, je i legendární spojkou pálící až za plot. 

Putovní výstava bude k vidění v Plzni, Praze a Brně. Právě v Plzni proběhne na slavnostním zahájení beseda s americkou výpravou v plzeňském pivovaru. Přítomen bude i velvyslanec USA v ČR a samozřejmě všichni fanoušci baseballu. 

Veřejnost je srdečně zvána 22. 4. 2018 od 16 hodin na nádvoří pivovaru. 

Cal Ripken Jr. projevil přání setkat se s hráči Baseballu Plzeň, nezůstane ale jen u setkání, malí baseballisti se těší na kliniku pod jeho vedením. Nedělní dopoledne tak Cal Ripken Jr. stráví na hřišti s dětmi, dokonce hodí i slavnostní nadhoz utkání Plzeň - Klatovy U11.

Cal Ripken Jr. (na snímku z wikipedie z roku 1993) -  Živě jej můžete vidět 22. 4. 2018 od 16 hodin na nádvoří  plzeňského pivovaru, kde bude slavnostně otevírat výstavu Historie baseballu v ČR svou besedou.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 21.04.2018 10:20



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka