Plzeň v srpnu opět hostí závod Pilsenman

Tradiční terénní závod s názvem Pilsenman se uskuteční v sobotu 12. srpna 2017 na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce. Jako každý rok se závodníci mohou těšit na závod v triatlonu nebo kvadriatlonu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Připraven budu také doprovodný program pro děti i diváky.

Triatlon Pilsenman Easy zahrnuje plavání, jízdu na horském kole a běh. I letos bude možné soutěžit ve tříčlenných týmech. Všichni členové týmu absolvují celou trať a tím vznikne týmový výsledek, závodníci budou hodnoceni i v soutěži jednotlivců. „Triatlon získává v posledních letech na popularitě a tento závod je určen pro sportovce všech výkonnostních kategorií,“ doplnil ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu.

Obtížnějším terénním závodem je kvadriatlon Pilsenman, který spojuje plavání, jízdu na kanoi nebo kajaku, cyklistiku a běh. Jde o náročnou výzvu, vždyť závodníci stráví na těžké přírodní trati 5 až 8 hodin. Atraktivní podívanou pro diváky slibuje závěrečný brod řekou Berounkou. Závod se uskuteční v kategorii jednotlivců nebo dvojic.

Registrace do 15. ročníku této sportovní akce již byly spuštěny a je možné přihlásit se prostřednictvím webového formuláře na www.pilsenman.cz  Při včasné registraci je startovné za zvýhodněnou cenu, kapacita obou závodů je omezena a je nutné se přihlásit předem. Vítězové jednotlivých závodů mohou získat hodnotné ceny.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.07.2017 17:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka