Plzeňané si užívají novou sportovní atrakci, venkovní obří trampolíny

Plzeňané mají k dispozici novou sportovní atrakci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na pláži Ostende u Boleváku si mohou vyzkoušet unikátní outdoorovou sestavu obřích trampolín. Venkovní sportoviště o rozměrech 30 x 15 metrů tvoří 18 různě velkých trampolín a dvě dopadové jámy. Trampolíny jsou určeny pro vertikální skákání i pro skákání z boku, užít si je mohou dospělí i děti. Takzvaná Jumparena Plzeň je příjemným doplněním sportovního vyžití, které Plzeňany vyhledávaná rekreační oblast boleveckých rybníků nabízí.

„Většina podobných sestav se vyrábí pro vnitřní použití, podle mých informací obdobně velká sestava trampolín pro venkovní účely v České republice zatím není. První dny provozu nám ukázaly, že Jumparena láká hlavně děti, užívají si ji. Zaskákat si ale přicházejí i dospělí, a to zejména k večeru. Poměr dětských a dospělých návštěvníků je zhruba 80 ku 20“, uvedl provozovatel Jan Šípek. „Celou Jumparenu je možné zamluvit také pro skupiny, při počtu 15 až 20 lidí za zvýhodněnou cenu. Vzhledem k nadšení, které v dětech tato atrakce vyvolává, by mohlo být pořízení permanentní vstupenky vhodným dárkem za vysvědčení", dodal.

Jumparena bude u pláže umístěna v letním období, pouze v druhé polovině srpna by měla být zřejmě součástí velkého volnočasového projektu Sportmanie Plzeň 2018, kterou pořádá pro širokou veřejnost město Plzeň. Sestava trampolín se proto na zhruba dva týdny přesune do areálu za OC Plzeň Plaza. Aktuálně je Jumparena Plzeň otevřena denně od 13 do 20 hodin, o víkendu od 10 do 20 hodin, v případě špatného počasí se může otevírací doba změnit. Pokud se podaří nalézt vhodné vnitřní prostory, bude provoz Jumpareny celoročně i během zimního období.

Veškeré informace naleznete na: www.jumparenaplzen.cz. Případné rezervace na: info@jumparenaplzen.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka