Děvčata z AE klubu LADY Plzeň získala stříbro na mistrovství světa na Martiniku

Minulý týden ( 1. - 5. 12. 2015 ) se na karibském ostrově Martinik konalo Mistrovství světa ve sportovním aerobiku, fitness týmech a aerobic group performance (AGP). Světová aerobiková špička se zde utkala o kovy nejcennější.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nechyběla ani česká reprezentace, která patřila od začátku šampionátu k horkým favoritům, ve velmi silném zastoupení. 

Poprvé v historii se na světový šampionát nominoval i plzeňský aerobik klub Lady. A to v nově vzniklé kategorii Aerobik group performance s choreografií Terezy Fajfrlíkové „ Doba pana Blériota“. 

Po velmi zdařilém výkonu k bronzové medaili z Mistrovství Evropy přiváží děvčata stříbro z Mistrovství světa. „ Jsem na děvčata velice pyšná, předvedla nejlepší výkon sezóny“, prozradila trenérka a choreografka Tereza Fajfrlíková. Druhá z trenérek Eva Fajfrlíková prozradila, že děvčatům chybělo trochu sportovního štěstíčka, prohra byla dle výsledných známek velice těsná. 

Česká republika se opět ukázala jako aerobiková velmoc. Česká reprezentace přiváží z MS ve sportovním aerobiku na Martiniku nevídaný počet medailí: 19 zlatých, 8 stříbrných a 6 bronzových medailí.  

"Pro závodníky byla interesantní i destinace šampionátu. Zajímavá, ale finančně náročná, proto bychom rádi ještě jednou poděkovali všem sponzorům, kteří nám tuto cestu pomohli uskutečnit. Především firmám Braun, Atega, Nadace sportující mládeže, Krajská asociace sportu pro všechny, Atlas energo, Podlahářství P+L a všem ostatním dárcům," říká šéfka klubu Eva Fajfrlíková.

Foto: Jana Mašková 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.12.2015 11:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka