Plzeňská náplavka žije, v sobotu láká na kostarický soubor

Třetí ročník festivalu Náplavka k světu znovu přilákal své návštěvníky na břeh řeky Radbuzy. Zeleň, voda, klid a odpočinek... Přesně to a doprovodný program přivádí na Náplavku každý den stovky lidí.

Cílená propagace v Plzni

Stále větší oblibu si získaly pravidelné čtvrteční tančírny, páteční koncerty, sobotní hodiny jógy a pro milovníky dobrého jídla - sobotní pikniky. Tím však bohatý program festivalu teprve začíná!

 Velkým překvapením letošního ročníku bude “Slackline den s Dannym Menšíkem”, držitelem rekordu v chůzi po laně, který se 22. 6. v 18:00 pokusí nad Náplavkou překonat dosavadní český rekord! Po celý den zde bude připraven bohatý program a menší lana pro každého, kdo si bude chtít změřit své provazochodecké síly.

 Pravidelný program festivalu doplní v rytmu hudby vystoupení kostarického souboru Los INnato, které proběhne na náplavce dne 18. 6. od 17:00 v rámci festivalu Tanec Praha.

 Dále se můžeme těšit na dva velké koncerty: 20. 6. proběhne sólový koncert Lenky Dusilové a 28. 6. vystoupí Vladimír 518 & DJ Mike Trafik.

 Náplavka ale není jen festival, Náplavka je kulturní urbanismus, místo setkávání lidí. “Na téma a situaci kolem řek v Plzni se zaměří třídenní workshop pod vedením architektů doplněný přednáškovými cykly pro širokou veřejnost,” zve architektka Hana Boříková. Workshopy a přednášky se uskuteční 27. - 29. 6. vždy od 18:30 v Café Papírna.

 Mimo hlavní program je návštěvníkům k dispozici bar, grilování, půjčovna lodiček a nechybí ani provizorní schody zpřístupňující Náplavku od Wilsonova mostu, chodníček, lehátka a WiFi free point.

 Plánované akce jsou určeny pro širokou veřejnost a zdarma. Doufáme, že přispějeme k oživení kultury v našem městě a poskytneme lidem, místo k vzájemnému setkávání, stejně tak, jako v předešlých letech.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.06.2016 17:06



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka