Plzeňské Step by Step studio Kamily Borovské oslaví v pátek své narozeniny večerem plným stepu

Studio Step by Step, které je největším plzeňským centrem tohoto stále oblíbenějšího tanečního stylu, oslaví v lednu 5. narozeniny. Pro tuto příležitost připravilo večer plný stepu v Divadle Alfa.

Cílená propagace v Plzni

Od října 2010 prošlo studiem stepařky Kamily Borovské na 200 nadšenců od 4 do 70 let. Studio organizuje několik kurzů - začátečníci se teprve učí stepařské kroky, ti pokročilejší připravují choreografie, se kterými vystupují na kulturních i společenských akcích. Nejúspěšnější členové studia mají na svém kontě mimo jiné 2 zlaté medaile v soutěži Pohár ČMSS v roce 2014 a 7. místo na Mistrovství Evropy ve stepu 2015. Step by Step studio stálo u zrodu velmi úspěšného Plzeňského festivalu stepu, jehož první dva ročníky přivedly do města českou i evropskou stepařskou špičku.

„Třetí ročník festivalu připravujeme se spolkem K.R.O.K. tradičně na květen, chtěla jsem ale 5. narozeniny studia oslavit spolu s našimi členy a příznivci. Slavit budeme samozřejmě stepem, a protože se první večerní termín 22. ledna rychle vyprodal, přidali jsme další od 17:00. Na ten jsou vstupenky stále ještě k dostání,“ zve na oslavu do Divadla Alfa Kamila Borovská. 

V obou programových blocích se představí současní členové studia v záplavě stepařských choreografií, připraveny jsou fotografické a video projekce toho nejzajímavějšího od roku 2010 i atraktivní host večera. Bude jím hvězda baletu DJKT, tanečník a choreograf Richard Ševčík, držitel Ceny Thálie za rok 2014. 

Večerem bude provázet Petr Borovský, herec Divadla Alfa.  

22. 1. 2016 od 17:00 a od 19:00 

Divadlo ALFA, Rokycanská 7

Vstupenky v ceně 50 korun je možné objednat na tel. čísle: 602 778 828.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.01.2016 14:08



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka