Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

V Konferenčním a společenském centru Secese v Plzeňském Prazdroji byla slavnostně podepsána Smlouva o spolupráci mezi Městským obvodem Plzeň 3 a Plzeňským Prazdrojem, a. s. při přípravě a realizaci různých akcí pro veřejnost na území MO Plzeň 3 a vzájemné propagaci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Smlouvu o spolupráci podepsal za Městský obvod Plzeň 3 starosta Radislav Neubauer, za Plzeňský Prazdroj, a. s. Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví. Za plzeňský centrální obvod byli podpisu přítomni i oba místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka. 
„Plzeňský Prazdroj je jedním z nejvýznamnějších podniků nacházející se na území našeho obvodu a také města. Je představitelem pivovarnictví a gastronomie, je součástí české tradice, kultury a životního stylu. Během dlouhých let se stal jedním z nejvýznamnějších symbolů Plzně i Plzeňského kraje a patří mezi nejnavštěvovanější turistické cíle v České republice. Je rovněž živým kulturním a společenským centrem a spoluprací s ním přirozeně sdílíme společné cíle, zájmy i potřeby Plzeňanů,” řekl Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka